5 eenvoudige technieken voor GROEPSACCOMMODATIE FRIESLAND

Ons groepsaccommodatie wegens 10 personen wordt veelal geboekt een vriendenuitje, ons familieweekend ofwel een werkend verblijf over een sportclub. U kunt hiervoor eersteklas terecht in het pittoreske Friese gehucht Rijs. Tevens wanneer uw gezelschap uit niet zo vervolgens 10 mensen bestaat. In onze comfortrijke vakantievilla ontdekt u dan ook tezamen hetgeen puur relaxed en plezier hebben kan zijn. Daarnaast bestaan er qua buitenactiviteiten weinig overige plaatsen in Nederland waar zo ontzettend veel te ervaren valt. Via de combinatie over een prachtige verblijfs-accommodatie betreffende ons speciaal veelzijdige omstreken ervaart u ons geweldige tijd tezamen. U leest hier alles aan deze luxe groepsaccommodatie wegens 10 mensen.

Vanwege iedere groepssamenstelling - Groepsaccommodatie

Bestaat uw groep uit een divers gezelschap? Zijn er onder andere veel kids voor of ligt de gemiddelde leeftijd boven een 50 jaar? Wat uw groepssamenstelling ook is, in de luxe groepsaccommodatie wegens 10 personen beleeft een ieder ons speciaal opwindende tijd. Verder wegens sportieve gezelschappen kan zijn de vakantievilla uitstekend passend. Een specifieke voorkeuren aangaande de gezelschap treft u zowel in de accommodatie wanneer in een nabije omgeving. Voorkom het ons deel met de groep zich verveelt of ergert en maak een weloverwogen keuze voor een verblijf in Rijs. Sites kan zijn er veel informatie te ontdekken aan een verschillende activiteiten maar uiteraard kunnen we u dan ook tevens een adviespakket op maat verstrekken.

Boek een groter vakantiehuis

Stel uw gezelschap bestaat uit 8 personen. Vermoedelijk verwacht u dan ook dan een vakantiehuis voor 8 mensen te dienen te registreren. Begrijpelijk vanzelfsprekend, maar een 10 persoons groepsaccommodatie is vervolgens net een momentje leuker en comfortabeler.

Ten eerste heeft u zo iets verdere vrijheid bij het indelen over een kamers. Onder andere als de 8 mensen uit ook heren indien vrouwen zijn of zodra er iemand voor kan zijn die heel wat snurkt.

Daarbij bezit de voorzieningsrijke groepsaccommodatie maar liefst 5 slaapkamers met elk een persoonlijk douchecabine en wastafel. Dat is wel zo fijn ingeval meerdere mensen gelijktijdig aangaande sanitaire voorzieningen gebruik wensen maken. Het bevordert tevens een snelheid waarmee een dagactiviteit gestart kan worden of om ’s avonds te gaan stappen. Verder geldt het natuurlijk voor elke groep, ofwel de gezelschap meteen uit 8, 9 of 10 mensen bestaan.

Ervaar maximaal comfort

Onze vakantiehuizen voldoet met ieder denkbaar comfort. Trek er overdag heerlijk op uit en kom retour in een oase van rust. Kiest u dan ook wegens de vakantievilla, dan kiest u dan ook vanwege maximaal comfort. We leveren u een loungehoek betreffende enkele relaxfauteuils, een keuken daar waar niks met ontbreekt en pure kwaliteitsbedden vanwege de nodige nachtrust. Indien u met 8 mensen de luxe vakantievilla boekt bent u zeker betreffende apart veel comfort voorzien.

Originele buitenbeleving

U vindt deze overweldigende luxueus ook niet alleen in onze vakantievilla maar verder erbuiten. Op het terras zijn alang talloze gezellige uren doorgebracht, tot diep in een nacht. Het komt ook niet in een laatste regio door de comfortrijke tuinmeubel-set en dit grote veld aangaande 500 m2 het bij de villa hoort. Ook een natuuromgeving draagt voor aan het ultieme vakantiegevoel. De groepsaccommodatie kan zijn met de bosrand gelegen. U dan ook hoort vogeltjes tsjilpen en snuift tegelijkertijd ons heerlijke bosgeur op.


Perfecte locatie teneinde met jouw familie tezamen te komen. Dit huis kan zijn enorm sfeervol ingericht en perfect wegens grote families, eigenlijk alles is aanwezig een perfect verblijf. Het natuurgebied er omheen is feitelijk geweldig. We beschikken over met z'n allen een hemels weekend gehad.

Overnachten tussen mineraalwater en weiland in de voormalige stal en schuur van een 100 jaar antieke boerderij. Een lenzen atrium verbindt beide delen. Die accommodatie kan zijn met alle gemakken voorzien.

Zeker top!. Een bedden bestaan jammer genoeg een weinig smal en kort wegens volwassenen, maar ja het was maar vanwege twee nachten. Zondag een GPS tocht voltooid door Tolbert. Is ongeveer 8 km en super leuk teneinde te doen. Ook de lunch was voortreffelijke verzorgd. We hebben zeker echt ons super weekend gehad! Bedankt! Marjorie

Heb je werden legerwagons over de Russen ingezet zodra radioverbindingswagens. Decennia later vormen ze ons mooie groepsaccommodatie voor je vrienden, huisgezin, sportvereniging ofwel introductiekamp.

Compleet ingerichte woonboerderij, met veel ruimte voor diverse groepsactiviteiten. Een uit 1912 daterende Saksische hoeve kan zijn omgebouwd tot ons ruime en comfortabele 'familie' accommodatie en is te huren voor maxi...

Ook proeven van weet dit moois dat Twente u dan ook te leveren heeft? Tracht vervolgens eens onze bijzondere groepsaccommodatie. We hopen u weer te merken in Reutum.

Uit schransen? Als er kleine kinderen voor bestaan, dan is Torenrestaurant Texel een schot in de roos, met formidabel uitzicht op de vuurtoren en een ballenbak voor de kleintjes. Of speel op safe en koers richting pannenkoekenrestaurant Catharinahoeve voor een pannenkoek in de gestalte met dit eiland.

Indien u dan ook besluit de huisgezin weekend ofwel familiereünie via de webshop originele groepsaccomodaties bij de Veenhost te boeken, kunt u dan ook kiezen uit zelfverzorging ofwel gedeeltelijke of volledige verzorging.

Schitterend gelegen groepsaccommodatie. De eigen waterparadijs. Dit is zo speciaal gelegen dat ons navigatie-instrument u niet verder ondersteunt. U moet zeker de routebeschrijving over de site benutten.

's avonds aangenaam gegeten in dit eethuisje overnacht in de mobile loge en 's morgens stond daar ons heerlijk ontbijt. We beschikken over genoten!!! Dank ook met Teun en Jessica :) Huisgezin Wilmink/Walstra

Ben je op speurtocht tot een bijzondere, luxe ofwel juist goedkope groepsaccommodatie in Rotterdam? Hieronder vind je onze selectie betreffende bijzondere groepsaccommodaties Rotterdam.

Middelpunt in het mooie Friese landschap betreffende zijn mooie vergezichten en omgeven door ons groot vogelnatuurgebied betreffende uitzicht op een "Nat-dras" vogelweideplas, staat verscholen tussen een bomen de tientallen jar...

Volg het verder op:             Speurtocht jouw een bijzondere vergaderlocatie, inspirerende vergaderbreak ofwel originele dit antwoord teambuildingactiviteit?

 De voormalige steenfabriek uit 1950 is rijk met milieu, cultuur en historie. De bijgebouwen betreffende de oorspronkelijke perserij bestaan nu omgetoverd tot een heerlijke plaats een weekendje straat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *